Az őrségi és a magyar konyha találkozása

Szarvaspörkölt, dödölle, grillezett ételek,tökös-mákos rétes?
Ha erre vágyik várja az Őrségi Bognár Étterem!

Bognár Étterem az Őrségben

Vas megye délnyugati sarkában, a Zala forrásvidékén találjuk hazánk egyik legszebb táját, az Őrséget. Őseink még a honfoglalás idején települtek le őrállóknak, így alakultak ki a szeres települések. A pihenni vágyó ember részére nagyszerű felüdülést nyújt az Őrség csendje.

Az Őrség központjában, 2005 szeptembere óta városában, Őriszentpéteren, a falu központjától 700 méterre, nyugodt, családias hangulatú éttermünk amely év minden időszakában várja Kedves Vendégeit.

Üde színfolt az éttermet körülvevő zöldövezet, a muskátlis ablakok, a gyerekek számára kialakított kis játszótér. Saját parkolóból jutunk be a 100, illetve 60 személyes levegő-tisztítóval felszerelt különterembe, valamint a 60 fő kerthelyiségbe.

Az étlapon megtalálhatóak a hagyományos magyar konyhaművészet elemei, illetve az Őrségre jellemző, helyi tájjellegi ételkülönlegességek, mint az Őrségi gombaleves, Pejsli, hajdínás vargányaleves, vasi paprikás pecsenye, szarvaspörkölt dödöllével, őrségi tökös-mákos rétes. Ételeinkhez a leghíresebb pincészetek borait kínáljuk.
A nyári és őszi szezonban grillpartikkal tesszük színesebbé ételajánlatunkat.

Minden év augusztusában megrendezésre kerül, az immár hagyománnyá vált Nemzetközi Őrségi Vadpörköltfőző verseny Őriszentpéteren, amely az étterem úttörő kezdeményezése. Az évek folyamán a rendezvény nagy hírnévre tett szert, ennek köszönhetően a gasztronómiai kínálat mellett hagyományőrző, színes kulturális és sportrendezvényekkel is várja már az ide látogatókat.

Szolgáltatásaink

Családi rendezvények

Családi rendezvények, csoportok /esküvők, ballagások, keresztelők, születésnapok, osztálytalálkozók stb./ fogadását 160 főig tudjuk vállalni.

Rendezvények kitelpüléssel

Rendezvények, konferenciák szervezése, lebonyolítása helyszínen, igény szerint sörsátor állítás is.

Menüs étkezés

Napi és turista menü őriszentpéteri éttermünkben, igény esetén elvitelre is.

  rendezvenyhelyszinek.hu

Bognár Étterem

9941 Őriszentpéter, Kovácsszer 96.

+36-94-428-027

+36-30-237-2566

Nyitva tartás:

Egész évben

10.00 - 22.00